Bijles in de zomervakantie

Met Summerschool heeft jouw kind een top start voor het nieuwe schooljaar! Summerschool is het bijlesprogramma voor de overgang naar het nieuwe schooljaar in Almere. Engels, Nederlands, rekenen en wiskunde komen allemaal aan bod.

Kind krijgt bijles in de zomervakantie

Over onze bijles in de zomervakantie

Goede start voor het nieuwe schooljaar.

Tijdens Summerschool krijgt jouw kind gedurende een week intensieve – maar leuke – bijles krijgt op het gebied van rekenen, taal, lezen, wiskunde, Nederlands en Engels, maar waar we ook werken aan de onderzoekende houding van het kind. Het doel van Summerschool is dat alle deelnemers na de zomervakantie een goede start kunnen maken op school. Hiervoor is vaak meer nodig dan alleen extra les voor de betreffende vakken. We gaan in op het leren kennen van de mindset en de manier waarop de kinderen een taak het beste kunnen aanpakken.

Tot slot besteden we extra aandacht aan geheugentraining en het verbeteren van de concentratie. Zo begin je sterk aan het komende schooljaar en kun je nieuwe vrienden en vriendinnen maken.

Jouw kind inschrijven voor onze Summerschool?

Dit jaar is er geen Summerschool bij Bijzonder Jij. Heeft jouw kind bijles nodig? Bekijk dan onze bijlessen.

Summerschool volgen

Bijles in de zomer

De eerste stap is aanmelden via de website / telefoon. We plannen vervolgens vooraf een intakegesprek in met jou en jouw kind om de doelen te bespreken, zodat we gericht aan het werk kunnen.

Summerschool vindt in de ochtend plaats op 4 dagen. Deze dagen zorgen voor een goede overgang van vakantie naar school.

Voor wie?

Summerschool is er voor kinderen uit de groepen 4 t/m 8 en kinderen van de middelbare school (voortgezet onderwijs / VO). Denk hierbij ook aan de overgang tussen groep 8 en de eerste klas. Dit is altijd een spannend moment, waarbij wij graag helpen bij de onderdelen als plannen, organiseren en concentreren.

Kinderen krijgen bijles in de zomervakantie

Onze blogs over bijles in de zomervakantie