Ons team

Mariska Kloppenburg

Eigenaresse

Mariska is als leerkracht begonnen in het onderwijs, later als intern begeleider, teamleider en trainer handelingsgericht werken. In 2008 heeft zij Bijzonder Jij opgericht. Binnen de praktijk is Mariska werkzaam als gedragsspecialist en onderwijsadviseur. Ze houdt zich bezig met het coachen van leerkrachten en klassen, het professionaliseren van leerkrachten en met onderwijsadvies aan directies. Mariska werkt doelgericht en maakt gebruik van de kwaliteiten van de persoon waarmee zij werkt. Mariska haalt graag het beste in de mensen naar boven.

e-mailadres: m.kloppenburg@bijzonderjij.nl

Saskia Vermij

Orthopedagoog & teamleider

Saskia is teamleider en orthopedagoog met ruime ervaring in het begeleiden en ondersteunen bij gedragshulpvragen. Saskia vindt het belangrijk om, waar mogelijk, de ouders en de school te betrekken bij de begeleiding. Door deze manier van werken is Saskia een transparante en toegankelijke orthopedagoog, waar kinderen, jongeren en ouders zich gezien en gehoord voelen. Waar professionals soms met hun handen in het haar zitten, weet Saskia de kinderen in beweging te krijgen.

e-mailadres: s.vermij@bijzonderjij.nl

Michèlle Duijvis

Onderwijsadviseur & teamleider

Michèlle is teamleider van de onderwijsondersteuning en de studiebegeleiding. Michèlle heeft jaren ervaring in het onderwijs. Bij Bijzonder Jij geeft Michèlle diverse trainingen aan leraren, coacht zij leraren en werkt ze met leerlingen op diverse scholen. Michèlle staat bekend als warme persoonlijkheid met oog voor de mens achter de professional.

e-mailadres: m.duijvis@bijzonderjij.nl

 

Marcelien Unema

Onderwijsadviseur

Marcelien is een ervaren professional in het onderwijs met haar achtergrond als zowel leerkracht als intern begeleider. Als onderwijsadviseur coacht zij leerkrachten en intern begeleiders, maar geeft ze ook diverse trainingen over lesgeven en afstemmen. Marcelien is in staat om werkbare systemen te creëren, waardoor administratie zinvol wordt en er op de leerling afgestemd kan worden. Marcelien bijt zich in een opdracht vast en is erop uit om het beste uit de cursisten te halen.

e-mailadres: m.unema@bijzonderjij.nl

 

Mireille van de Griendt

Gedragsspecialist

Mireille is gedragsspecialist en trainer van Holding Space. Op scholen en op de praktijk begeleidt zij kinderen en jongeren die een hulpvraag hebben op gebied van gedrag. Zij werkt bijvoorbeeld met groepen leerlingen om hun werkhouding te verbeteren, zelfvertrouwen te krijgen of om het samenwerken te versterken. Tevens begeleidt Mireille leerkrachten die willen versterken in hun persoonlijk leiderschap of verbinding binnen de samenwerking in een team. Mireille staat bekend als begeleider die goed kan luisteren naar behoeftes om tot leren te komen.

e-mailadres: m.vandegriendt@bijzonderjij.nl

Jesse van der Snoek

Onderwijs- & jeugdbegeleider

Jesse is van oorsprong leerkracht en heeft voor diverse groepen gestaan. Op de praktijk is bewegend leren een specialisme van Jesse; hij laat leren letterlijk in beweging komen. Verder is Jesse op diverse scholen te vinden voor onderwijsondersteuning op cognitief vlak en helpt hij rust en structuur in groepen te brengen. Jesse werkt doelgericht en de kinderen geven aan dat zij met Jesse ‘leren weer leuk’ vinden.

e-mailadres: j.vandersnoek@bijzonderjij.nl

 

Ayka van Luijk

Onderwijs- & jeugdbegeleider / psycholoog

Ayka is psycholoog en doet de opleiding tot dyslexie- en dyscalculiebehandelaar. Op de praktijk doet Ayka onderzoeken en geeft zij bijles. Naast de werkzaamheden op de praktijk is zij op scholen te vinden. Daar begeleidt zij plusklassen, verzorgt ze remediale ondersteuning en geeft zij bijvoorbeeld TOS-begeleidingen. Kinderen omschrijven Ayka als een fijne en rustige begeleider die de tijd voor je neemt en naar je luistert.

e-mailadres: a.vanluijk@bijzonderjij.nl

 

Nienke van den Tweel

Onderwijs- & jeugdbegeleider 

Nienke heeft een achtergrond in het onderwijs, zij heeft verschillende groepen lesgegeven, is intern begeleider geweest en heeft ruime ervaring met het jonge kind. Op de praktijk geeft Nienke bijles en op de scholen ondersteunt ze verschillende leerlingen. Zo geeft zij les aan leerlingen met een ontwikkelingsvoorsprong, begeleidt zij leerlingen met Nederlands als tweede taal èn adviseert zij leerkrachten. Nienke is een betrouwbare en professionele begeleider met hart voor het onderwijs.

e-mailadres: n.vandentweel@bijzonderjij.nl

 

Demi Kitselaar

Onderwijs- & jeugdbegeleider

Demi werkt op de praktijk als onderwijs- en jeugdbegeleider. Zij gaat naar diverse scholen om de leerlingen te versterken in verschillende cognitieve of sociale competenties. Daarnaast geeft Demi bijles op de praktijk. Demi is in staat om goed te kijken naar wat de leerling nodig heeft en weet een goede verbinding met de leerling te maken. Demi is een energieke en enthousiaste begeleider.

e-mailadres: d.kitselaar@bijzonderjij.nl