Home » Team

Ons team

Mariska Kloppenburg

Eigenaresse

Mariska is als leerkracht begonnen in het onderwijs, later als intern begeleider, teamleider en trainer handelingsgericht werken. In 2008 heeft ze Bijzonder Jij opgericht. Binnen de praktijk is Mariska werkzaam als gedragsspecialist en onderwijsadviseur. Ze houdt zich bezig met het coachen van leerkrachten en klassen, het professionaliseren van leerkrachten en met onderwijsadvies aan directies. Mariska werkt doelgericht en maakt gebruik van de kwaliteiten van de persoon waarmee ze werkt. Mariska haalt graag het beste in de mensen naar boven.

E-mailadres: m.kloppenburg@bijzonderjij.nl

Saskia Vermij

Orthopedagoog & teamleider

Saskia is teamleider en orthopedagoog met ruime ervaring in het begeleiden en ondersteunen bij gedragshulpvragen. Saskia vindt het belangrijk om, waar mogelijk, de ouders en de school te betrekken bij de begeleiding. Door deze manier van werken is Saskia een transparante en toegankelijke orthopedagoog, waar kinderen, jongeren en ouders zich gezien en gehoord voelen. Waar professionals soms met hun handen in het haar zitten, weet Saskia de kinderen in beweging te krijgen.

E-mailadres: s.vermij@bijzonderjij.nl

Michèlle Duijvis

Onderwijsadviseur & teamleider

Michèlle is teamleider van de onderwijsondersteuning en de studiebegeleiding. Michèlle heeft jaren ervaring in het onderwijs. Bij Bijzonder Jij geeft Michèlle diverse trainingen aan leraren, coacht ze leraren en werkt ze met leerlingen op diverse scholen. Michèlle staat bekend als warme persoonlijkheid met oog voor de mens achter de professional.

E-mailadres: m.duijvis@bijzonderjij.nl

 

Marcelien Unema

Onderwijsadviseur

Marcelien is een ervaren professional in het onderwijs met haar achtergrond als zowel leerkracht als intern begeleider. Als onderwijsadviseur coacht ze leerkrachten en intern begeleiders, maar geeft ze ook diverse trainingen over lesgeven en afstemmen. Marcelien is in staat om werkbare systemen te creëren, waardoor administratie zinvol wordt en er op de leerling afgestemd kan worden. Marcelien bijt zich in een opdracht vast en is erop uit om het beste uit de cursisten te halen.

E-mailadres: m.unema@bijzonderjij.nl

 

Jesse van der Snoek

Onderwijs- & jeugdbegeleider

Jesse is van oorsprong leerkracht en heeft voor diverse groepen gestaan. Op de praktijk is bewegend leren een specialisme van Jesse; hij laat leren letterlijk in beweging komen. Verder is Jesse op diverse scholen te vinden voor onderwijsondersteuning op cognitief vlak en helpt hij rust en structuur in groepen te brengen. Jesse werkt doelgericht en de kinderen geven aan dat ze met Jesse ‘leren weer leuk’ vinden.

E-mailadres: j.vandersnoek@bijzonderjij.nl

 

Demi Kitselaar

Onderwijs- & jeugdbegeleider

Demi werkt op de praktijk als onderwijs- en jeugdbegeleider. Ze gaat naar diverse scholen om de leerlingen te versterken in verschillende cognitieve of sociale competenties. Daarnaast geeft Demi bijles op de praktijk. Demi is in staat om goed te kijken naar wat de leerling nodig heeft en weet een goede verbinding met de leerling te maken. Demi is een energieke en enthousiaste begeleider.

E-mailadres: d.kitselaar@bijzonderjij.nl

 

Nienke van den Tweel

Onderwijs- & jeugdbegeleider

Nienke heeft een achtergrond in het onderwijs, ze heeft verschillende groepen lesgegeven, is intern begeleider geweest en heeft ruime ervaring met het jonge kind. Op de praktijk geeft Nienke bijles en op de scholen ondersteunt ze verschillende leerlingen. Zo geeft ze les aan leerlingen met een ontwikkelingsvoorsprong, begeleidt ze leerlingen met Nederlands als tweede taal en adviseert ze leerkrachten. Nienke is een betrouwbare en professionele begeleider met hart voor het onderwijs.

E-mailadres: n.vandentweel@bijzonderjij.nl

 

Marita Grijze

Onderwijs- & jeugdbegeleider

Marita is onderwijs- en jeugdbegeleider. Na 20 jaar als leerkracht te hebben gewerkt, vond ze het tijd om iets nieuws te gaan doen. Dat is kleine groepjes kinderen begeleiden waar ze er alles aan zal doen om het beste uit het kind te halen. Dat kan ze vooral doen als ze een band heeft opgebouwd met een kind, daar ligt haar kracht. Kinderen leren geloven in zichzelf en ervoor willen gaan. Ze is enthousiast en ze gaat er samen met de kinderen voor.

E-mailadres: m.grijze@bijzonderjij.nl

Onderwijs- jeugdbegeleider Kimberly van Asselt

Kimberly van Asselt

Onderwijs- & jeugdbegeleider

Kimberly werkt als onderwijs- en jeugdbegeleider. Voornamelijk is ze te vinden in de scholen, waar ze kinderen begeleidt om hun cognitieve en sociaal-emotionele vaardigheden te versterken. Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen is altijd een drijfveer van haar geweest. Ze vindt het belangrijk om een veilig, stimulerend en positieve omgeving aan te bieden, zodat kinderen hun eigen krachten kunnen ontdekken en ontwikkelen.

E-mailadres: k.vanasselt@bijzonderjij.nl

Chantal Kloppenburg

Onderwijs- & jeugdbegeleider

Chantal heeft de afgelopen jaren gewerkt binnen het regulier onderwijs en het speciaal onderwijs voor leerlingen met gedragsproblemen en/of psychiatrische stoornissen. Als leerkracht heeft ze voornamelijk de bovenbouw gedraaid en taken als intern begeleider uitgevoerd voor groep 3 t/m 8. Op de praktijk werkt ze als onderwijs- en jeugdbegeleider, met gedrag als specialisme. Ze geeft trainingen over traumasensitief lesgeven, het versterken van het pedagogisch klimaat en didactiek. Daarnaast mag ze op verschillende scholen de groepen in om de leerkrachtvaardigheden te versterken en leerlingen met een specifieke (onderwijs)behoefte te ondersteunen. Werken vanuit de relatie met de leerling is voor haar de key.

E-mailadres: c.kloppenburg@bijzonderjij.nl

Onderwijs- jeugdbegeleider Rebecca Schoonevelt

Rebecca Schoonevelt

Onderwijs- & jeugdbegeleider

Rebecca is met veel enthousiasme gestart als flexer bij Bijzonder Jij waar ze op scholen aan de slag gaat als leerlingbegeleider. Elk kind in zijn/haar kracht zien en samen met veel plezier ontwikkelen in een veilige omgeving is haar doel. Ze gaat de kinderen ondersteuning bieden in het behalen van persoonlijke doelen waarbij ze het belangrijk vindt dat je mag zijn zoals je bent. Zo wordt ieder schooljaar fijn.

E-mailadres: r.schoonevelt@bijzonderjij.nl

Onderwijs- jeugdbegeleider Rebecca Schoonevelt

Thary Drienhuizen

Onderwijs- & jeugdbegeleider

Thary is vanaf 2009 werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs geweest. Vanaf het schooljaar 2022-2023 is zij onderwijs- en jeugdbegeleider bij Bijzonder Jij geworden. Haar hart ligt bij het helpen van kinderen waarbij het leren niet vanzelf gaat. Kinderen het zelfvertrouwen geven bij het leren zodat ze de volgende stap durven te nemen, is wat ze mooi vindt om te doen. Daarbij bouwt ze vlot een band op met leerlingen. Voor Bijzonder Jij zal ze naar diverse scholen gaan om leerlingen te begeleiden en op de praktijk zal ze bijles gaan geven.

E-mailadres: t.drienhuizen@bijzonderjij.nl

Onderwijs- jeugdbegeleider Rebecca Schoonevelt

Nathalie de Feber

Onderwijs- & jeugdbegeleider

Nathalie werkt bij Bijzonder Jij als onderwijs- en jeugdbegeleider. Ze werkt vooral met kinderen met een TOS, dit doet ze met veel plezier op verschillende scholen in Almere. Zij heeft zelf ook een zoon met een TOS. Nathalie is bekend met Nederlands gebarentaal. Hier kan ze ook gebruik van maken bij haar begeleidingen. In de middagen is ze te vinden op de praktijk van Bijzonder Jij en verzorgt ze de bijlessen.
Belangrijk vindt Nathalie dat dingen geleerd mogen worden in ieders eigen tempo en draagt hier graag aan bij.

E-mailadres: n.defeber@bijzonderjij.nl

Onderwijs- jeugdbegeleider Rebecca Schoonevelt

Viënna Mac Andrew

Onderwijs- & jeugdbegeleider

Viënna is 35 jaar oud en moeder van vier kinderen. Ze heeft bijna 12 jaar in de kinderopvang gewerkt en heeft de stap gemaakt om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Bijzonder Jij. 
Kinderen motiveren en stimuleren op welk gebied dan ook, dat motiveert haar om door te zetten en niet op te geven. Alle kinderen zijn namelijk uniek, iedereen mag zijn, zoals hij wilt zijn!

E-mailadres: v.macandrew@bijzonderjij.nl

Onderwijs- jeugdbegeleider Rebecca Schoonevelt

Almira Marti

Onderwijs- & jeugdbegeleider

Almira is 30 jaar oud. Ze is, samen met haar gezin, woonachtig in Almere poort. Ze heeft twee kinderen, een dochter van 4 jaar oud en zoon van 2 jaar oud. Verder heeft ze een mopshondje genaamd Louis.
Ze heeft veel ervaring in het basisonderwijs en het werken met kinderen blijft hetgeen waar ze de meeste energie en voldoening uit haalt.
Structuur aanbieden en verschillende manieren van leren aanbieden is haar sterke kant, met een hele berg aan geduld.
Vertrouwen en je op je gemak voelen als kind vindt ze erg belangrijk.

E-mailadres: a.marti@bijzonderjij.nl

Onderwijs- jeugdbegeleider Manouk van der Linden

Noortje Staats-Pasman

Orthopedagoog

Noortje is een ervaren orthopedagoog die al veel kinderen en ouders heeft begeleid. Ze sluit met inlevingsvermogen, geduld en positiviteit aan bij kind, ouders en leerkracht. Zo zoekt ze op een creatieve manier naar de beste oplossing voor iedereen. Haar ambitie is om kinderen, ouders en leerkrachten in hun kracht te zetten, zodat ze alles wat er op hun pad komt, heeft met beide handen kunnen aanpakken.

E-mailadres: n.pasman@bijzonderjij.nl

Onderwijsadvies

Demelza Beving

Orthopedagoog

Demelza is leerkracht basisonderwijs en orthopedagoog. Ze is begonnen als fulltime leerkracht om na een aantal jaar zich verder te ontwikkelen tot orthopedagoog. En nu na 10 jaar voor de klas te hebben gestaan en verschillende taken te hebben uitgevoerd in het basisonderwijs, vond ze het tijd voor een nieuwe uitdaging. Demelza is enthousiast en betrokken en heeft vooral veel ervaring met het jonge kind. Ze vindt het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en zo goed mogelijk tot leren komen. Ze kijkt er naar uit om kinderen zoveel mogelijk in hun kracht te zetten en haar begeleiding en ondersteuning te geven bij vraagstukken rondom het kind. Hierbij werkt ze graag samen met ouders en de school.

E-mailadres: d.beving@bijzonderjij.nl

Onderwijsadvies

Chantal Specht

Administratie

Chantal is op dit moment derdejaars student Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Naast haar studie ondersteunt zij Bijzonder Jij als administratief medewerker. Oorspronkelijk is Chantal registeraccountant en zij heeft gewerkt als fraudeonderzoeker voor verschillende ondernemingen. Als kritische en toegewijde professional zet zij haar jarenlange praktijkervaring dan ook graag in om de administratieve processen binnen de praktijk te optimaliseren.

Onze

Flexibele schil

Onderwijs- jeugdbegeleider Dominique Ijfs

Dominique IJfs

Onderwijs- & jeugdbegeleider

Dominique heeft 5 jaar onderwijservaring waarvan ze 2 jaar fulltime voor de klas heeft gestaan. De andere jaren heeft ze verschillende uitdagingen aangepakt om zichzelf te ontwikkelen en te ontdekken wat echt bij haar past. Ze richt zich nu volledig op de begeleiding binnen de scholen dat betekent dat ze niet meer voor de klas staat, maar wel op de scholen te vinden is. Ze haalt energie uit door te zien hoe de kinderen groeien die ze begeleidt, zowel cognitief als sociaal. Door de persoonlijke aandacht die ze geeft, ziet ze echt dat kinderen op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen, wat uiteindelijk het plezier in leren vergroot. Ze heeft er zin in om dit jaar op verschillende scholen aan het werk te gaan.

Jim van Zaanen

Jim van Zaanen

Onderwijs- & jeugdbegeleider

Jim verzorgt op vrijdag de begrijpend lezen bijlessen op de Bongerd. De rest van de week is hij docent dienstverlening & producten op de Meergronden. Hier geeft hij lessen robotica, multimediale producten en binnenkort ook Gamedesign aan leerlingen in de beroepsgerichte leerweg. Als LEGO Education trainer maakt hij uiteraard graag gebruik van de materialen en methodes van LEGO Education. Gelukkig doen de kinderen op de Bongerd dit ook graag. Hierdoor zijn ze net even anders bezig met begrijpend lezen dan normaal en je merkt dat ze dit erg leuk vinden.

Stagiaire Sarah Mahr

Leila Chemlali

Onderwijs- & jeugdbegeleider

Leila Chemlali is onderwijs- en jeugdbegeleider bij Bijzonder Jij. Ze heeft jaren ervaring in het onderwijs, waarin ze vooral heeft lesgegeven aan groepen in de bovenbouw. Leila vindt veiligheid erg belangrijk binnen haar begeleidingen. Ze creëert een veilige setting waar de kinderen zich veilig voelen, fouten durven te maken en dat ze durven te vertellen wat ze denken.

Stagiaire Sarah Mahr

Prudy Marijnissen-Hessels

Onderwijs- en jeugdbegeleider

Prudy is onderwijs- en jeugdbegeleider met een NT-2 specialisatie. Ze is 7 jaar werkzaam geweest op het Taalcentrum in Almere en heeft zich daar ontwikkeld in het lesgeven aan nieuwkomers en het jonge kind.

Naast de Pabo heeft Prudy ook de studie maatschappelijk werk en dienstverlening afgerond. Ze vindt het belangrijk dat ieder kind zich welkom voelt en hecht veel waarde aan goed contact met de personen die bij hem of haar betrokken zijn.

Stagiaire Sarah Mahr

Sheresha Autar-Orie

Onderwijs- en jeugdbegeleider

Sheresha is een ervaren groepsleerkracht met ruim 13 jaar ervaring op diverse groepen.
Na meerdere jaren voor de klas gestaan te hebben, begon zij geïnteresseerd te raken in het begeleiden van leerkrachten en leerlingen. Na verschillende cursussen, trainingen en een post-hbo opleiding gevolgd te hebben, wil zij zich hierin verder ontwikkelen en gaat zij samen met Bijzonder Jij hierin een mooie toekomst tegemoet.

Onze

Stagiairs

Stagiaire Sarah Mahr

Dionisia Holtrop Rodriguez

Stagiaire

Dionisia is 31 jaar oud en woonachtig in Almere. Ze heeft ervaring in het middelbaar onderwijs als verzuimcoördinator. In deze functie heeft ze veel pedagogische ervaring opgedaan. Hierdoor is haar belangstelling voor coaching in het onderwijs enorm gesterkt en is ze begonnen met de opleiding studiecoach.

Tijdens haar stage krijgt ze de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen zodat ze met haar studie kinderen in de toekomst kan motiveren en activeren in hun kracht. Daarnaast vindt ze het heel belangrijk dat kinderen vooral dicht bij zichzelf blijven! 

Stagiaire Sarah Mahr

Daniela Abdul Hamid

Stagiaire

Daniela is 22 jaar oud en woont in Almere. Ze zit momenteel in haar tweede jaar van de opleiding Social Work. Ze heeft in de kinderopvang gewerkt en heel veel affiniteit met kinderen. Ze vindt het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen en dat ze zich veilig voelen. 

 

Stagiaire Sarah Mahr

Savannah Reijers

Stagiaire

Savannah is een derdejaars Social Work student bij Windesheim. Ze heeft enorm veel zin om dit jaar bij het team van Bijzonder Jij te horen. Ze vindt het belangrijk dat elk kind de juiste begeleiding krijgt. Deze begeleiding moet gefocust zijn op het individu. Op deze manier zorg je ervoor dat elk kind zich kan ontwikkelen op hun eigen tempo en op hun eigen manier. Elk kind is bijzonder, en zo zou de begeleiding ook moeten zijn!

 

Stagiaire Sarah Mahr

Tanisha Beharie

Stagiaire

Tanisha gaat dit schooljaar met veel enthousiasme starten als stagiaire ‘onderwijs- en jeugdbegeleider’ bij Bijzonder Jij. Ze vindt het belangrijk om samen met iedere leerling te onderzoeken op welke manier hij het fijnst leert. Ze is zich ervan bewust dat iedereen zich anders ontwikkelt en ze wilt hier haar focus op leggen bij het begeleiden en ondersteunen van de leerlingen. 

 

Stagiaire Sarah Mahr

Jorn Winkel

Stagiair

Jorn heeft de opleiding Psychologie gevolgd en begint dit jaar aan de master Klinische Ontwikkelingspsychologie. Hij heeft inmiddels anderhalf jaar op een basisschool in Amsterdam en een half jaar op een basisschool in Almere gewerkt als onderwijsassistent. Jorn vindt het belangrijkst om een goede relatie met de kinderen op te bouwen om ze een veilig en vertrouwd gevoel te geven. Zo kunnen de kinderen niet alleen optimaal leren en ontwikkelen, maar gaan zij ook met plezier aan het werk. Hij haalt ontzettend veel plezier en voldoening uit goed contact met de kinderen en heeft veel zin in het aankomende schooljaar.

 

Stagiaire Emmy Campen

Emmy van Campen

Stagiaire

Emmy zit in haar laatste jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Dit jaar gaat ze als stagiair het Bijzonder team versterken, ervaringen opdoen en haar kennis in de praktijk brengen. Ze vindt het beïnvloeden van, het omgaan met en het bijsturen van bepaald gedrag erg interessant. Daarnaast raakt ze geinspireerd en gemotiveerd als ze met kinderen werkt. Bij Bijzonder Jij hoopt ze een oplossingsgerichte rol te kunnen spelen bij gedragshulpvragen van kinderen en ouders.

 

Stagiaire Indy Anrango

Indy Anrango

Stagiaire

Indy is een stagiaire bij Bijzonder Jij. Ze zit in haar derde jaar van de opleiding Pedagogiek. Ze wil graag een steentje kunnen bijdragen tijdens de ontwikkeling van de kinderen zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Indy vindt het belangrijk dat de kinderen zich volledig op hun gemak voelen bij haar. Ze kijkt uit naar een leerzaam jaar bij Bijzonder Jij. 

 

Team Bijzonder Jij