Home » Onderzoeken » Onderzoek naar faalangst

Faalangstonderzoek

Vertoont jouw kind kenmerken van faalangst? Denk aan gedachtes als “fouten maken mag niet” en lichamelijke reacties als hartkloppingen en slecht slapen. Dan kan een onderzoek naar faalangst handig zijn. Bijzonder Jij onderzoekt kinderen om te bepalen of er daadwerkelijk sprake is van een angst om te falen.

Faalangst onderzoek bij Bijzonder Jij

Vertoont jouw kind kenmerken van faalangst? Met een onderzoek naar faalangst test onze orthopedagoog of de kenmerken die het kind vertoont daadwerkelijk door faalangst komt. Met een faalangstonderzoek, behandeling en training halen onze ervaren orthopedagogen het beste uit jouw kind.

Ieder orthopedagogisch consult start met een intakegesprek. In dit gesprek maak je samen met jouw kind kennis met onze orthopedagoog en wordt de hulpvraag besproken. Vragen zoals waar heeft jouw kind moeite mee, wanneer loopt jouw kind hier tegenaan en wat zijn mogelijke oplossingen voor de hulpvraag worden in dit gesprek beantwoord. Wil je weten wat wij voor jouw kind kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Plan direct een vrijblijvend intakegesprek of bel naar 036 536 9396.

Gratis intakegesprek

Ervaren pedagogen

Je mag zijn zoals je bent

Iedere aanpak is op maat

Met tips & adviezen voor thuis

Faalangstonderzoek bij meisje

Faalangst testen

Test en vragenlijsten afgestemd op jouw kind.

Met een onderzoek naar faalangst test onze orthopedagoog of de kenmerken die het kind vertoont ook daadwerkelijk door faalangst komt. De tests en vragenlijsten worden volledig afgestemd op de hulpvraag en (onderwijs)behoefte van jouw kind.

Om een goed beeld te krijgen van de hulpvraag vindt er eerst een intakegesprek plaats. Met dit gesprek worden vragen zoals welke kenmerken van faalangst vertoont jouw kind, waar en wanneer heeft jouw kind een angst om te falen, en wat zijn de passende oplossingen voor de hulpvraag beantwoord.

Wil je weten wat Bijzonder Jij kan betekenen?

Meld je dan aan voor een vrijblijvend intakegesprek.

Onderzoeksrapport

Met advies en tips om faalangst te reduceren.

Een onderzoek wordt afgerond met een rapport. Hierin geeft Bijzonder Jij een duidelijk advies met praktische tips voor ouders en school. Onze tips en adviezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de (onderwijs)behoefte van het kind. Bijvoorbeeld activiteiten voor thuis en school of een individuele faalangsttraining.

Wil je graag tips en advies voor jouw kind?

Plan nu dan een vrijblijvend intakegesprek in.

onderzoeksrapport faalangst
faalangst training bij kinderen

Training reduceren van faalangst

Extra steun om faalangst te overwinnen.

Heeft jouw kind behoefte aan begeleiding om zijn angst te overwinnen? Dan kan een faalangsttraining een oplossing zijn. Tijdens een faalangsttraining van Bijzonder Jij leren kinderen hun eigen kwaliteiten te herkennen en krijgen daarmee een positiever zelfbeeld. Zo worden ze trots op wie ze zijn en leren ze omgaan met hun faalangst.

Vraag over ons onderzoek?

Meer info over ons faalangstonderzoek.

Wil je meer weten over een onderzoek naar faalangst of Bijzonder Jij? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel ons op 036 536 9396.