Begeleiding praktijkleren

Zoek je begeleiding voor leerlingen die praktisch zijn ingesteld? Of heb je hierbij tijdelijk ondersteuning nodig? Dan staan de onderwijsprofessionals van Bijzonder Jij voor je klaar.

Leren in de praktijk

Sommige leerlingen zijn praktisch ingesteld. Maar hoe help je deze leerlingen in hun ontwikkeling?

De leerbegeleiding praktijkleren van Bijzonder Jij helpt hierbij.

De leerbegeleiding praktijkleren heeft betrekking op alle kinderen die het liefst leren op een praktische manier en hier de meeste progressie door boeken. Vanuit een les die ingericht wordt met actiemetaforen, betekenisvolle activerende en praktische werkvormen met een vertaalslag naar ‘de echte wereld’, lego serious play en bewegend leren.

Diverse inspirerende vakmensen worden ingevlogen om een thema te openen. Uitjes naar de winkel, schooltuinen, kinderboerderij etc.

Wil je weten wat Bijzonder Jij voor je kan betekenen?

Vraag dan een vrijblijvend informatiegesprek aan of bel ons ons op 036 536 9396.

Leerlingbegeleiding praktijkleren

Onze blogs over begeleiding leren in de praktijk

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”Trucje of vaardigheid? Vorig schooljaar schreven wij een blog over het automatiseren en memoriseren van plus en minsommen tot 100. Hierin bespraken wij dat de focus al snel naar het goede antwoord gaat, in plaats van...

Lees meer
De scholen zijn weer gestart!

De scholen zijn weer gestart!

Een uitdaging voor zowel leerkrachten als ouders! In deze blog vertellen we je alles over hoe je als ouder, leerkracht en kind een goede start maakt van het schooljaar.

Lees meer