Ouders

i

Bijlessen

l

Huiswerkbegeleiding

w

Orthopedagogiek

Wat doen we voor jouw kind

Alles voor een optimale ontwikkeling van het kind.

Een kind kan op verschillende manieren studiebegeleiding nodig hebben in zijn of haar schoolloopbaan of op gebied van haar gedrag. Bijzonder Jij biedt ondersteuning voor de studieontwikkeling van kinderen en jongeren op het primaire onderwijs en voortgezet onderwijs.

Heeft uw kind moeite met studeren? Is uw kind snel afgeleid? Of is uw kind bang om te falen? Kinderen en jongeren hebben dan baat bij bijles, hulp en/of huiswerkbegeleiding. Wij helpen je graag verder. Ook op het gebied van sociale trainingen, zoals faalangst of sociale vaardigheidstrainingen, kunnen wij jouw kind helpen. Bijzonder Jij is gevestigd in Almere.

Wil je weten wat Bijzonder Jij voor jouw kind kan betekenen?

Vraag dan een informatiegesprek aan of bel ons op 036 536 9396

Onze blogs voor ouders

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”Trucje of vaardigheid? Vorig schooljaar schreven wij een blog over het automatiseren en memoriseren van plus en minsommen tot 100. Hierin bespraken wij dat de focus al snel naar het goede antwoord gaat, in plaats van...

Lees meer
De scholen zijn weer gestart!

De scholen zijn weer gestart!

Een uitdaging voor zowel leerkrachten als ouders! In deze blog vertellen we je alles over hoe je als ouder, leerkracht en kind een goede start maakt van het schooljaar.

Lees meer