Bijles in Almere

Ben je op zoek naar bijles in Almere om jouw kind te helpen met zijn/haar studie? Bij Bijzonder Jij worden alle bijlessen door ervaren onderwijsprofessionals gegeven en ben je aan het juiste adres. 

Volg een bijles in Almere bij Bijzonder Jij

Heeft jouw kind moeite met schoolvakken? De bijlessen van Bijzonder Jij worden gegeven door onderwijsprofessionals die gespecialiseerd zijn specifieke schoolvakken. Onze bijlessen worden op onze warme en huiselijke locatie in Almere gegeven. Wil je weten wat wij voor jouw kind kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Iedere bijles start met een intakegesprek. Met een intakegesprek maak je samen met jouw kind kennis met onze onderwijsprofessional en wordt jouw hulpvraag besproken.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of bel naar 036 536 9396.

Gratis intakegesprek

Ervaren bijlesprofessionals

Je mag zijn zoals je bent

Iedere aanpak is op maat

Tips & adviezen voor thuis

i

Bijles Begrijpend lezen

Bijles Rekenen

l

Cito-training

w

Bijles Nederlands

h

Bijles Engels

Bijles Wiskunde

Kind die bijles krijgt in Almere bij Bijzonder Jij

Over onze bijlessen in Almere

Jouw kind komt weer mee in de klas.

Bij Bijzonder Jij in Almere kan jouw kind terecht voor bijles voor de vakken begrijpend lezen, spelling, rekenen, Engels, Nederlands en wiskunde. We bieden bijlessen voor kinderen die op de basisschool en op het voortgezet onderwijs zitten.

Tijdens de bijles herhalen we niet alleen de leerstof, maar we gaan ook op zoek naar de methode waarop jouw kind het fijnst leert. Op die manier zorgen we het leren van de lesstof weer leuk is.​ Onze begeleiding is altijd gericht op het benutten van kansen van het kind. We maken dan ook altijd met een begeleidingsplan en evalueren elke 8 weken de voortgang om ervoor te zorgen dat jouw kind zijn/haar leerdoelen behaald.

Heeft jouw kind moeite met een schoolvak?

Dan kunnen de bijlessen van Bijzonder Jij helpen. Onze onderwijsprofessionals oefenen samen met jouw kind om het schoolvak onder de knie te krijgen. Meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek.

Onze blogs over bijlessen in Almere