Bijles Engels

Alle bijlessen Engels worden gegeven door onderwijsprofessionals van Bijzonder Jij. Ze helpen kinderen met de taal Engels en hun uitdagingen met lezen, schrijven en spreken te overwinnen, zodat ze weer plezier hebben met de Engelse taal en meekomen in de klas. 

Volg een bijles Engels bij Bijzonder Jij

Heeft jouw kind moeite met Engels? De bijlessen Engels van Bijzonder Jij worden gegeven door onderwijsprofessionals die gespecialiseerd zijn in het schoolvak Engels. Je hebt keuze uit online bijlessen of bijlessen op onze warme en huiselijke locatie. Wil je weten wat wij voor jouw kind kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Iedere bijles start met een intakegesprek. Met een intakegesprek maak je samen met jouw kind kennis met onze onderwijsprofessional en wordt er gekeken wat jouw kind moeilijk vindt aan de Engelse taal, zoals Engels lezen, schrijven of spreken.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of bel naar 036 536 9396.

Gratis intakegesprek

Jij mag zijn zoals je bent

Ervaren bijlesprofessionals

Iedere aanpak is op maat

Tips & adviezen voor thuis

Meisje krijgt een Bijles Engels bij Bijzonder Jij

Over onze Engelse bijles

Engels leren lezen, schrijven en spreken.

Wij helpen jouw kind de Engelse taalvaardigheid onder de knie te krijgen. Engels is de taal die in ons land – naast Nederlands – het meest gesproken wordt. Deze taal wordt zowel op de basisschool als op de middelbare school gegeven in de vorm van lessen.

Beheersing van de Engelse taal is belangrijk voor veel vakken en mogelijke studies later. Wij bieden bijles Engels aan om ervoor te zorgen dat jouw zoon of dochter deze taal goed leert te beheersen.

Heeft jouw kind moeite met de taal Engels?

Dan kunnen de bijlessen Engels van Bijzonder Jij helpen. Onze onderwijsprofessionals oefenen samen met je kind om de taal Engels onder de knie te krijgen. Meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek.

Onze blogs over Engels

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”Trucje of vaardigheid? Vorig schooljaar schreven wij een blog over het automatiseren en memoriseren van plus en minsommen tot 100. Hierin bespraken wij dat de focus al snel naar het goede antwoord gaat, in plaats van...

Lees meer
De scholen zijn weer gestart!

De scholen zijn weer gestart!

Een uitdaging voor zowel leerkrachten als ouders! In deze blog vertellen we je alles over hoe je als ouder, leerkracht en kind een goede start maakt van het schooljaar.

Lees meer