Home » Bijles » Engels

Bijles Engels

Alle bijlessen Engels worden gegeven door onderwijsprofessionals van Bijzonder Jij. Ze helpen kinderen met de taal Engels en hun uitdagingen met lezen, schrijven en spreken te overwinnen, zodat ze weer plezier hebben met de Engelse taal en meekomen in de klas.

Volg een bijles Engels bij Bijzonder Jij

Heeft jouw kind moeite met Engels? De bijlessen Engels van Bijzonder Jij worden gegeven door onderwijsprofessionals. De bijlessen worden op onze warme en huiselijke locatie gegeven. Wil je weten wat wij voor jouw kind kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Iedere bijles start met een intakegesprek. Met een intakegesprek maak je samen met jouw kind kennis met onze onderwijsprofessional en wordt er gekeken wat jouw kind moeilijk vindt aan de Engelse taal, zoals Engels lezen, schrijven of spreken.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of bel naar 036 536 9396.

Gratis intakegesprek

Ervaren bijlesprofessionals

Je mag zijn zoals je bent

Iedere aanpak is op maat

Tips & adviezen voor thuis

Meisje krijgt een Bijles Engels bij Bijzonder Jij

Over onze Engelse bijles

Engels leren lezen, schrijven en spreken.

Wij helpen jouw kind de Engelse taalvaardigheid onder de knie te krijgen. Engels is de taal die in ons land – naast Nederlands – het meest gesproken wordt. Deze taal wordt zowel op de basisschool als op de middelbare school gegeven in de vorm van lessen.

Beheersing van de Engelse taal is belangrijk voor veel vakken en mogelijke studies op latere leeftijd. Wij bieden bijles Engels aan om ervoor te zorgen dat jouw zoon of dochter deze taal goed leert te beheersen.

Heeft jouw kind moeite met de taal Engels?

Dan kunnen de bijlessen Engels van Bijzonder Jij helpen. Onze onderwijsprofessionals oefenen samen met jouw kind om de taal Engels onder de knie te krijgen. Meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek.

Andere bijlessen van Bijzonder Jij

i

Bijles Begrijpend lezen

Bijles Rekenen

l

Cito-training

w

Bijles Nederlands

Bijles Wiskunde

Ik leer leren training