Reken-verbetertraject

Het reken-verbetertraject van Bijzonder Jij zorgt ervoor dat de rekenlessen in de klas verbeteren. Ons doel is om het beste uit de leerkrachten en leerlingen te halen en zo de resultaten van rekenen in de klas te verbeteren. 

Reken-verbetertraject in de klas

Hoe kun je ervoor zorgen dat de resultaten van rekenen verbeteren in de klas?

Bijzonder Jij helpt hierbij door het reken-verbetertraject. Onderzoek, een analyse en trainingen zorgen ervoor dat u je tot het beste resultaat komt.

Wij helpen je door een audit uit te voeren in de klas gericht op het vakgebied rekenen, waarbij we kijken naar het pedagogisch didactisch handelen. Daarnaast voeren we een analyse van de resultaten uit. Tot slot bieden we een samengesteld pakket van diensten aan om de resultaten te verbeteren.

Het reken-verbetertraject wordt uitgevoerd door onze professionals die gespecialiseerd zijn in het specifieke vak ‘rekenen’ en de kennis en vaardigheden die erbij komen kijken om dit vak tot een succes te maken.

Wil je meer weten hoe Bijzonder Jij kan helpen?

Maak dan een afspraak voor een informatiegesprek of neem contact met ons op.

Reken-verbetertraject

Onze blogs over rekenonderwijs

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”Trucje of vaardigheid? Vorig schooljaar schreven wij een blog over het automatiseren en memoriseren van plus en minsommen tot 100. Hierin bespraken wij dat de focus al snel naar het goede antwoord gaat, in plaats van...

Lees meer
De scholen zijn weer gestart!

De scholen zijn weer gestart!

Een uitdaging voor zowel leerkrachten als ouders! In deze blog vertellen we je alles over hoe je als ouder, leerkracht en kind een goede start maakt van het schooljaar.

Lees meer