Home » Reken-verbetertraject

Reken-verbetertraject

Het reken-verbetertraject van Bijzonder Jij zorgt ervoor dat de rekenlessen in de klas verbeteren. Ons doel is om het beste uit de leerkrachten en leerlingen te halen en zo de resultaten van rekenen in de klas te verbeteren.

Reken-verbetertraject in de klas

Hoe kun je ervoor zorgen dat de resultaten van rekenen verbeteren in de klas?

Onderzoek, een analyse en trainingen zorgen ervoor dat je tot het beste resultaat komt. Bijzonder Jij biedt een speciaal reken-verbetertraject aan scholen, waarmee je het vak rekenen kan verbeteren.

Wij helpen je door een audit uit te voeren in de klas gericht op het vakgebied rekenen, waarbij we kijken naar het pedagogisch en didactisch handelen. Daarnaast voeren we een analyse van de resultaten uit. Tot slot bieden we een samengesteld pakket van diensten aan om de resultaten te verbeteren.

Het reken-verbetertraject wordt uitgevoerd door onze professionals die gespecialiseerd zijn in het specifieke vak ‘rekenen’ en de kennis en vaardigheden die erbij komen kijken om dit vak tot een succes te maken.

Wil je meer weten hoe Bijzonder Jij kan helpen?

Maak dan een afspraak voor een informatiegesprek of neem contact met ons op.

Reken-verbetertraject

Onze blogs over rekenonderwijs

Een week bij Bijzonder Jij

Een week bij Bijzonder Jij

Marita Grijze begeleidt kinderen met een taalontwikkelingsstoornis en geeft bijles over begrijpend lezen. In deze blog vertelt ze over zomaar een week bij Bijzonder Jij.

Lees meer
Samen zijn we 10!

Samen zijn we 10!

Hoe motiveer je leerlingen met de verliefde harten? Met beweging natuurlijk! Deze rekenoefening zorgt ervoor dat jouw leerlingen gelijk aanstaan en leren.

Lees meer