Coaching

Coaching voor leerkrachten, directie en intern begeleiders kun je laten uitvoeren door Bijzonder Jij. Ons doel is om tijdens het coachingstraject het beste uit de leerkrachten, directieleden en/of intern begeleiders te halen.

Coachingstraject bij Bijzonder Jij

Wil je als leerkracht beter worden in het pedagogisch-didactisch handelen? Of heb je ondersteuning nodig bij een specifieke klas of vraagstuk? Dan is het coachingstraject van Bijzonder Jij iets voor je.

Het coachingstraject biedt je een frisse kijk, tips of adviezen op het onderwijs en vindt plaats in de vorm van observaties, bijscholing en gesprekken. Ons doel is om dan het beste uit je te halen en jouw pedagogisch-didactisch repertoire te versterken.

Wil je meer weten over coaching op het gebied van lesgeven, onderwijskundig leiderschap, kwaliteitsbeleid en de zorgstructuur? Plan direct een vrijblijvend informatiegesprek of bel ons op 036 536 9396.

Gratis informatiegesprek

Ervaren onderwijsspecialisten

Je mag zijn zoals je bent

Iedere aanpak is op maat

Met tips & adviezen

Leerkracht die een coachingstraject bij Bijzonder Jij volgt

Coachingstraject leerkrachten

Als een leerkracht een frisse kijk, tips of adviezen nodig heeft.

Wil je als leerkracht beter worden in het pedagogisch-didactisch handelen? Lopen de resultaten van jouw leerlingen toch achter? Of heb je ondersteuning nodig bij een specifieke klas of vraagstuk? Dan is ons coachingstraject iets voor je.

​We coachen ook zij-instromers die net de Pabo-opleiding hebben afgerond op klassenmanagement.

Wanneer een leerkracht een frisse kijk nodig heeft of als de leerkracht tips of adviezen nodig heeft, is coaching vanuit Bijzonder Jij een goede oplossing.

Coachingstraject directie

Wil je jezelf ontwikkelen als onderwijsdirectie op het gebied van onderwijskundig leiderschap?

Dan helpen wij je op weg om het kwaliteitsbeleid te verbeteren.

Vallen de leerlingen bijvoorbeeld regelmatig uit op rekenen? En blijken de leerkrachten niet zelfstandig in staat om de resultaten te verbeteren? Dan kijken wij naar de manier waarop je jouw leerkrachten kan sturen.

Wij leren je beter te communiceren, jouw teamprestaties te verbeteren en jouw team aan te sturen om een gezamenlijk doel te bereiken.

Leerkracht die na een coachingtraject vol zelfvertrouwen een leerling begeleidt

Coaching intern begeleiders

Wil je jouw intern begeleiders versterken? Dan richten wij de coaching daarop in.

Het komt wel eens voor dat je verschillende plannen vindt voor hetzelfde doel op de school, maar hoe weet je dan welk plan het juiste plan is? Wat is de visie van de school en waarom doe je dit eigenlijk? Maar veel sterker nog; hoe is de ondersteuningsstructuur bij de kinderen, ouders en leerkrachten terug te zien? Hoe begeleid je leerkrachten op het zicht hebben en houden op de ontwikkeling van leerkrachten? Hoe leer je als intern begeleider om een afgestemd aanbod te creëren voor een specifieke groep op vak?

Wij coachen je op het gebied van het opzetten en uitvoeren van de zorg- of ondersteuningsstructuur.

Meer weten wat Bijzonder Jij voor je kan betekenen?

Wil je meer weten over coaching op het gebied van het opzetten en uitvoeren van de zorg- of ondersteuningsstructuur, onderwijskundig leiderschap en kwaliteitsbeleid en de zorgstructuur? Maak dan een afspraak voor een informatiegesprek of neem dan contact met ons op.