Home » Bijles » Nederlands

Bijles Nederlands

Alle bijlessen Nederlands worden gegeven door onderwijsprofessionals van Bijzonder Jij. Ze helpen kinderen met de taal Nederlands en hun uitdagingen met lezen, schrijven en spreken te overwinnen. Zo krijgen ze weer plezier met de Nederlandse taal in de klas.

Volg een bijles Nederlands bij Bijzonder Jij

Heeft jouw kind moeite met Nederlands? De Nederlandse bijlessen van Bijzonder Jij worden gegeven door onderwijsprofessionals. De bijlessen worden op onze warme en huiselijke locatie gegeven. Wil je weten wat wij voor jouw kind kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Iedere bijles start met een intakegesprek. Met een intakegesprek maak je samen met jouw kind kennis met onze onderwijsprofessional en wordt er gekeken wat jouw kind moeilijk vindt aan de Nederlandse taal, zoals Nederlands lezen, schrijven of spreken.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of bel naar 036 536 9396.

Gratis intakegesprek

Ervaren bijlesprofessionals

Je mag zijn zoals je bent

Iedere aanpak is op maat

Tips & adviezen voor thuis

Leerling krijgt bijles Nederlands bij Bijzonder Jij

Over onze bijles Nederlands

Nederlands leren lezen, schrijven en spreken.

Wij helpen jouw kind de Nederlandse taalvaardigheid onder de knie te krijgen. De leerlingen leren tijdens het basisonderwijs onder andere talen, waaronder de hoofdtaal: Nederlands. Deze belangrijke basis is later lastig in te halen.

Door het inschakelen van onze professionals weet je zeker dat jouw zoon of dochter de tijd heeft om de moeilijkheden van de Nederlandse taalvaardigheden aan te pakken en dat de overstap naar de middelbare school gemakkelijker gaat.

Heeft jouw kind moeite met de taal Nederlands?

Dan kunnen de bijlessen Nederlands van Bijzonder Jij helpen. Onze onderwijsprofessionals oefenen samen met je kind om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen. Meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek.

Andere bijlessen van Bijzonder Jij

i

Bijles Begrijpend lezen

Bijles Rekenen

l

Cito-training

h

Engels

Wiskunde