Bijles Nederlands

Alle bijlessen Nederlands worden gegeven door onderwijsprofessionals van Bijzonder Jij. Ze helpen kinderen met de taal Nederlands en hun uitdagingen met lezen, schrijven en spreken te overwinnen. Zo krijgen ze weer plezier met de Nederlandse taal in de klas.

Volg een bijles Nederlands bij Bijzonder Jij

Heeft jouw kind moeite met Nederlands? De Nederlandse bijlessen van Bijzonder Jij worden gegeven door onderwijsprofessionals die gespecialiseerd zijn in het schoolvak Nederlands. Je hebt keuze uit online bijlessen of bijlessen op onze warme en huiselijke locatie. Wil je weten wat wij voor jouw kind kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Iedere bijles start met een intakegesprek. Met een intakegesprek maak je samen met jouw kind kennis met onze onderwijsprofessional en wordt er gekeken wat jouw kind moeilijk vindt aan de Engelse taal, zoals Engels lezen, schrijven of spreken.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of bel naar 036 536 9396.

Gratis intakegesprek

Jij mag zijn zoals je bent

Ervaren bijlesprofessionals

Iedere aanpak is op maat

Tips & adviezen voor thuis

Leerling krijgt bijles Nederlands bij Bijzonder Jij

Over onze bijles Nederlands

Nederlands leren lezen, schrijven en spreken.

Wij helpen jouw kind de Nederlandse taalvaardigheid onder de knie te krijgen. De leerlingen leren tijdens het basisonderwijs onder andere talen, waaronder de hoofdtaal: Nederlands. Deze belangrijke basis is later lastig in te halen.

Door het inschakelen van onze professionals weet je zeker dat jouw zoon of dochter de tijd heeft om de moeilijkheden van de Nederlandse taalvaardigheden aan te pakken en dat de overstap naar de middelbare school gemakkelijker gaat.

Heeft jouw kind moeite met de taal Nederlands?

Dan kunnen de bijlessen Nederlands van Bijzonder Jij helpen. Onze onderwijsprofessionals oefenen samen met je kind om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen. Meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek.

Onze blogs over Nederlands

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”Trucje of vaardigheid? Vorig schooljaar schreven wij een blog over het automatiseren en memoriseren van plus en minsommen tot 100. Hierin bespraken wij dat de focus al snel naar het goede antwoord gaat, in plaats van...

Lees meer
De scholen zijn weer gestart!

De scholen zijn weer gestart!

Een uitdaging voor zowel leerkrachten als ouders! In deze blog vertellen we je alles over hoe je als ouder, leerkracht en kind een goede start maakt van het schooljaar.

Lees meer