Huiswerkbegeleiding

Heeft jouw kind moeite met plannen & organiseren van het huiswerk? Dan kan de huiswerkbegeleiding van Bijzonder Jij jouw kind helpen. 

Onze huiswerkbegeleiding

De professionals van Bijzonder Jij helpen jouw kind met zijn/haar huiswerk.

Plannen en structuur aanbrengen. Jouw kind leert het tijdens onze huiswerkbegeleiding.

Heeft jouw kind moeite met het doen van zijn/haar huiswerk? Wij helpen jouw kind door middel van onze huiswerkbegeleiding. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jouw kind meekomt op school.

Huiswerk hoort nu eenmaal bij school en studie. We gaan samen met uw kind aan de slag om een structuur aan te brengen in het maken van huiswerk die voor jouw kind het beste werkt. Hierbij kijken we onder andere naar de omgeving en leren wij uw kind om zelf te plannen. Wij zorgen ervoor dat het maken van huiswerk binnenkort vanzelf gaat.

Kan jouw kind huiswerkbegeleiding gebruiken?

Meld u dan aan voor een vrijblijvend intakegesprek of bel ons op 036 536 9396

Onze blogs over huiswerkbegeleiding

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”Trucje of vaardigheid? Vorig schooljaar schreven wij een blog over het automatiseren en memoriseren van plus en minsommen tot 100. Hierin bespraken wij dat de focus al snel naar het goede antwoord gaat, in plaats van...

Lees meer
De scholen zijn weer gestart!

De scholen zijn weer gestart!

Een uitdaging voor zowel leerkrachten als ouders! In deze blog vertellen we je alles over hoe je als ouder, leerkracht en kind een goede start maakt van het schooljaar.

Lees meer