Home » Audits

Audits in het onderwijs

Een audit in het onderwijs is een analyse van het pedagogisch-didactisch handelen. Door een observatie in de klas of op jouw school achterhalen onze professionals waar het probleem vandaan komt en adviseren ze hoe dit verbetert kan worden.

Boeken over audits in het primair onderwijs

De audit

In kaart brengen waar het misgaat

Misschien lopen de resultaten van begrijpend lezen terug en weet je niet waardoor dit komt? Of krijg je klachten dat leerlingen zich niet veilig voelen? Dan kunnen wij een audit uitvoeren. Dit doen wij op systematische manier, waardoor de verbeterpunten duidelijk naar voren komen.

Er zijn enkele verwachtingen die leerlingen en ouders mogen hebben om goed onderwijs te krijgen, zoals didactisch handelen, pedagogisch handelen, onderwijskundig leiderschap en de zorgstructuur. Merk je dat er risico’s ontstaan op één van deze onderdelen? Dan kunnen wij met behulp van de audit in kaart brengen waar het misgaat en hoe we dit kunnen verbeteren.

Vanuit de audit en analyse adviseren wij welke vervolgstappen er genomen kunnen worden.

Wil je een audit laten uitvoeren of meer informatie?

Plan dan een informatiegesprek in of neem contact met ons op.

Onze blogs over audits

Een week bij Bijzonder Jij

Een week bij Bijzonder Jij

Marita Grijze begeleidt kinderen met een taalontwikkelingsstoornis en geeft bijles over begrijpend lezen. In deze blog vertelt ze over zomaar een week bij Bijzonder Jij.

Lees meer
Samen zijn we 10!

Samen zijn we 10!

Hoe motiveer je leerlingen met de verliefde harten? Met beweging natuurlijk! Deze rekenoefening zorgt ervoor dat jouw leerlingen gelijk aanstaan en leren.

Lees meer