Home » Bijles » Wiskunde

Bijles wiskunde

Alle wiskunde bijlessen worden gegeven door onderwijsprofessionals van Bijzonder Jij. Ze helpen kinderen met het schoolvak wiskunde en hun uitdagingen met cijfers en wiskundige stellingen te overwinnen, zodat ze weer plezier hebben met wiskunde in de klas.

Volg een bijles wiskunde bij Bijzonder Jij

Heeft jouw kind moeite met wiskunde? De bijlessen wiskunde van Bijzonder Jij worden gegeven door onderwijsprofessionals. De bijlessen worden op onze warme en huiselijke locatie gegeven. Wil je weten wat wij voor jouw kind kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Iedere bijles start met een intakegesprek. Met een intakegesprek maak je samen met jouw kind kennis met onze onderwijsprofessional en wordt er gekeken wat jouw kind moeilijk vindt aan wiskunde, zoals de stelling van Pythagoras en andere wiskundige stellingen.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of bel naar 036 536 9396.

Gratis intakegesprek

Je mag zijn zoals je bent

Ervaren bijlesprofessionals

Iedere aanpak is op maat

Tips & adviezen voor thuis

Kinderen krijgen bijles wiskunde van Bijzonder Jij

Over onze bijles wiskunde

Cijfers en wiskundige stellingen begrijpen.

Voor veel kinderen is wiskunde een moeilijk vak. Bijles kan hierbij helpen. De stelling van Pythagoras en andere wiskundige stellingen komen regelmatig aan bod op school. Cijfers blijken voor veel kinderen nu eenmaal ingewikkeld. Onze professionals helpen hierbij.

Tijdens de bijles wiskunde helpen onze opgeleide experts jouw kind met veel enthousiasme om beter te worden in wiskunde. We kijken naar hoe het wiskundige brein van jouw kind werkt en gaan hiermee aan de slag.

Moeite met wiskunde op vmbo, havo of vwo?

Dan kunnen de bijlessen wiskunde van Bijzonder Jij helpen. Onze onderwijsprofessionals oefenen samen met jouw kind om het schoolvak wiskunde onder de knie te krijgen. Meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek.

Andere bijlessen van Bijzonder Jij

i

Bijles Begrijpend lezen

Bijles Rekenen

l

Cito-training

w

Bijles Nederlands

h

Bijles Engels

Ik leer leren training