Bijles wiskunde

Alle wiskunde bijlessen worden gegeven door onderwijsprofessionals van Bijzonder Jij. Ze helpen kinderen met het schoolvak wiskunde en hun uitdagingen met cijfers en wiskundige stellingen te overwinnen, zodat ze weer plezier hebben met wiskunde in de klas.

Volg een bijles wiskunde bij Bijzonder Jij

Heeft jouw kind moeite met wiskunde? De bijlessen wiskunde van Bijzonder Jij worden gegeven door onderwijsprofessionals die gespecialiseerd zijn in het schoolvak wiskunde. Je hebt keuze uit online bijlessen of bijlessen op onze warme en huiselijke locatie. Wil je weten wat wij voor jouw kind kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Iedere bijles start met een intakegesprek. Met een intakegesprek maak je samen met jouw kind kennis met onze onderwijsprofessional en wordt er gekeken wat jouw kind moeilijk vindt aan wiskunde, zoals de stelling van Pythagoras en andere wiskundige stellingen.

Plan een vrijblijvend intakegesprek of bel naar 036 536 9396.

Gratis intakegesprek

Jij mag zijn zoals je bent

Ervaren bijlesprofessionals

Iedere aanpak is op maat

Tips & adviezen voor thuis

Kinderen krijgen bijles wiskunde van Bijzonder Jij

Over onze bijles wiskunde

Cijfers en wiskundige stellingen begrijpen

Voor veel kinderen is wiskunde een moeilijk vak. Bijles kan hierbij helpen. De stelling van Pythagoras en andere wiskundige stellingen komen regelmatig aan bod op school. Cijfers blijken voor veel kinderen nu eenmaal ingewikkeld. Onze professionals helpen hierbij.

Tijdens de bijles wiskunde helpen onze opgeleide experts jouw kind met veel enthousiasme om beter te worden in wiskunde. We kijken naar hoe het wiskundige brein van jouw kind werkt en gaan hiermee aan de slag.

Moeite met wiskunde op vmbo, havo of vwo?

Dan kunnen de bijlessen wiskunde van Bijzonder Jij helpen. Onze onderwijsprofessionals oefenen samen met je kind om het schoolvak wiskunde onder de knie te krijgen. Meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek.

Onze blogs over wiskunde

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”Trucje of vaardigheid? Vorig schooljaar schreven wij een blog over het automatiseren en memoriseren van plus en minsommen tot 100. Hierin bespraken wij dat de focus al snel naar het goede antwoord gaat, in plaats van...

Lees meer
De scholen zijn weer gestart!

De scholen zijn weer gestart!

Een uitdaging voor zowel leerkrachten als ouders! In deze blog vertellen we je alles over hoe je als ouder, leerkracht en kind een goede start maakt van het schooljaar.

Lees meer