Trainingen voor de klas

Met de training voor de klas van Bijzonder Jij coachen we de leerkracht en werken we aan een prettige dynamiek in de klas. Hiermee zorgen we voor dat leerlingen weer kunnen leren in een veilige omgeving. 

Trainingen voor de klas

Soms is de sfeer in de klas niet prettig en komen de leerlingen niet tot leren

Het lijkt wel alsof je iedere dag politieagent moet spelen. Herken je dit? Dan is deze training iets voor jouw klas.

Is de dynamiek in de groep onveilig? Wanneer er een onprettige sfeer en dynamiek in de klas heerst en/of een klas een risico vormt voor het leren kan de desbetreffende klas vanuit Bijzonder Jij een training krijgen. Onze professionals zorgen dat je jouw klas weer positief functioneert en dat de leerlingen weer tot leren komen. Wij verzorgen dus coaching aan de leerkrachten en gaan met de klas aan de slag.

Deze training wordt gegeven onder leiding van één van onze professionals. Wij gaan samen met je aan de slag met deze klas om te zorgen dat het weer veilig is in de klas en dat de leerlingen weer kunnen leren.

Wil je meer weten hoe Bijzonder Jij kan ondersteunen?

Maak dan een afspraak voor een informatiegesprek of neem dan contact met ons op.

Trainingen voor de klas

Onze blogs over onderwijs

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”Trucje of vaardigheid? Vorig schooljaar schreven wij een blog over het automatiseren en memoriseren van plus en minsommen tot 100. Hierin bespraken wij dat de focus al snel naar het goede antwoord gaat, in plaats van...

Lees meer
De scholen zijn weer gestart!

De scholen zijn weer gestart!

Een uitdaging voor zowel leerkrachten als ouders! In deze blog vertellen we je alles over hoe je als ouder, leerkracht en kind een goede start maakt van het schooljaar.

Lees meer