Home » Trainingen

Trainingen voor de klas

Met de training voor de klas van Bijzonder Jij coachen we de leerkracht en werken we samen aan een prettige dynamiek in de klas. Hiermee zorgen we ervoor dat leerlingen weer kunnen leren in een veilige omgeving.

Trainingen voor de klas

Soms is de sfeer in de klas onprettig en komen de leerlingen niet tot leren.

Het lijkt wel alsof je iedere dag politieagent moet spelen. Herken je dit? Dan is deze training iets voor jouw klas.

Wanneer er een onprettige sfeer en dynamiek in de klas heerst en/of de klas een risico vormt voor het leren komt het leertraject in gevaar. Om weer een prettige dynamiek in de klas te creëren biedt Bijzonder Jij  een op maat gemaakte training voor de klas. Onze professionals zorgen dat er in jouw klas weer een positieve sfeer is en dat de leerlingen weer tot leren komen. Wij geven tijdens de training ook coaching aan de leerkrachten en gaan actief met de klas aan de slag. Is de dynamiek in de groep onveilig? Neem dan contact met ons op.

Deze training wordt gegeven onder leiding van een van onze professionals. Die gaat samen met je aan de slag om te zorgen dat het weer veilig is in de klas en dat de leerlingen weer kunnen leren.

Wil je meer weten hoe Bijzonder Jij kan ondersteunen?

Maak dan een afspraak voor een informatiegesprek of neem dan contact met ons op.

Trainingen voor de klas

Onze blogs over onderwijs

Een week bij Bijzonder Jij

Een week bij Bijzonder Jij

Marita Grijze begeleidt kinderen met een taalontwikkelingsstoornis en geeft bijles over begrijpend lezen. In deze blog vertelt ze over zomaar een week bij Bijzonder Jij.

Lees meer
Samen zijn we 10!

Samen zijn we 10!

Hoe motiveer je leerlingen met de verliefde harten? Met beweging natuurlijk! Deze rekenoefening zorgt ervoor dat jouw leerlingen gelijk aanstaan en leren.

Lees meer