Home » Onderwijsadvies

Onderwijsadvies

Zijn er mooie ambities geformuleerd voor het onderwijs leerproces, ondersteuningsstructuur of kwaliteitszorg? En zoeken jullie naar een daadkrachtige, doelgerichte en inspirerende partner om jullie hierin te ondersteunen? Of blijven (kwalitatieve of kwantitatieve) resultaten achter in een specifieke klas en vakgebied waar jullie je zorgen om maken? Hebben jullie van alles geprobeerd om de resultaten versterken, maar is het gewenste eindresultaat nog niet behaald? Schakel dan Bijzonder Jij in om onderwijsadvies te geven.

Coaching

Workshops

l

Trainingen

Lesson study

Z

Reken-verbetertrajecten

Nascholingen

U

Audits

Zorgstructuur

Onderwijsadvies op maat

Onderwijsadvies sessie aan leerkrachten

Over onze onderwijsadvies

Bijzonder Jij heeft jarenlange ervaring en kennis in en van het onderwijs en staat bekend om haar betrokkenheid.

Onze onderwijsadviesdiensten richten zich op het onderwijsproces, zoals pedagogisch-didactisch handelen, het afstemmen van het aanbod en zicht op de ontwikkeling van leerlingen. Daarnaast richt het onderwijsadvies van Bijzonder Jij zich op kwaliteitszorg en ondersteuningsstructuur.

Omdat we weten dat geen school of team hetzelfde is, zullen jullie merken dat wij elke dienst en aanbod afstemmen op de situatie en onderwijsbehoeften van de school.

Onze blogs over onderwijsadvies

Een week bij Bijzonder Jij

Een week bij Bijzonder Jij

Marita Grijze begeleidt kinderen met een taalontwikkelingsstoornis en geeft bijles over begrijpend lezen. In deze blog vertelt ze over zomaar een week bij Bijzonder Jij.

Lees meer
Samen zijn we 10!

Samen zijn we 10!

Hoe motiveer je leerlingen met de verliefde harten? Met beweging natuurlijk! Deze rekenoefening zorgt ervoor dat jouw leerlingen gelijk aanstaan en leren.

Lees meer