Volg een citotraining bij Bijzonder Jij

Heeft jouw kind moeite met de zenuwen of druk die het voelt tijdens de (CITO) vraagstelling? De citotrainingen van Bijzonder Jij worden gegeven door onderwijsprofessionals die jouw kind voor de cito-toets trainen om met meer zelfvertrouwen deze toets periode in te gaan.

Wil je weten wat wij voor jouw kind kunnen betekenen?

Plan een vrijblijvend intakegesprek of bel naar 036 536 9396.

Gratis intakegesprek

Jij mag zijn zoals je bent

Ervaren bijlesprofessionals

Iedere aanpak is op maat

Tips & adviezen voor thuis

Meisjes krijgen citotraining bij Bijzonder Jij

Over onze citotraining

Leren leren is essentieel voor de schoolperiode.

Hoe pakt een leerling de (CITO)vraagstelling aan, hoe gaat hij/zij om met de zenuwen of de druk die het voelt? Door voor de cito-toets te trainen zal de stress en druk die leerlingen ervaren verminderen waardoor ze steviger en met meer zelfvertrouwen deze toets periode in zullen gaan. Dit zal de resultaten ten goede komen.

Bij Bijzonder Jij leer je leren! Leren leren is essentieel voor de schoolperiode. Hoe ga je om met zenuwen of de druk die je voelt? Herken je dit in jouw kind en heeft jouw kind wat extra ondersteuning nodig in zijn/haar leerproces? Dan ben je bij Bijzonder Jij aan het juiste adres! Twee keer per jaar start bij Bijzonder Jij de CITO-training voor de groepen 5, 6, 7 en 8.

Bijzonder Jij vindt het belangrijk dat:

  • Kinderen zich op hun gemak voelen.
  • Kinderen fouten durven maken.
  • Kinderen de fouten zien als leerkansen.
  • Kinderen leren om te leren.
  • Kinderen vooral zichzelf mogen zijn!

De training vindt plaats in groepen van maximaal 10 kinderen en duurt 60 minuten per keer. De kosten zijn €250,- voor 10 bijeenkomsten. De Cito-training vindt plaats op de praktijk van Bijzonder Jij.

Wil je jouw zoon/dochter aanmelden? Dan kunt via de onderstaande button het formulier invullen of je kunt mailen naar ons e-mailadres. Dan versturen wij het aanmeldformulier rechtstreeks naar je toe!