Home » Bijles

Bijles

Heeft jouw kind bijles nodig voor een belangrijk vak, zoals Nederlands, Engels, wiskunde of rekenen? Dan helpt Bijzonder Jij.

Bijlessen van Bijzonder Jij

i

Bijles Begrijpend lezen

Bijles Rekenen

l

Cito-training

w

Bijles Nederlands

h

Bijles Engels

Bijles Wiskunde

Jongens krijgen bijles bij Bijzonder Jij

Over onze bijlessen

Heeft jouw kind bijles nodig voor een belangrijk vak, zoals Nederlands, Engels, wiskunde of rekenen?

Zit jouw kind op de basisschool of de middelbare school? En heeft jouw kind moeite met één of meerdere vakken? Dan willen wij jouw kind graag begeleiden met behulp van bijles voor het primair onderwijs (PO) of voortgezet onderwijs (VO).

Niets is vervelender dan het vak niet halen en daar geen plezier meer in hebben. Onze professionals zorgen dat het plezier, de motivatie en resultaten (weer) ontstaan.

Bij Bijzonder Jij kijken wij naar jouw kind en de manier waarop hij/zij leert. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat jouw kind een aanpak krijgt die werkt. Jouw kind krijgt specifieke begeleiding aangeboden door onze professionals op gebied van bijles en huiswerkbegeleiding. Bij ons kijkt jouw kind er weer naar uit om aan de slag te gaan, want je bent goed zoals je bent.

Wil je een bijles volgen?

Plan dan een gratis intakegesprek in of neem contact met ons op.

Onze bijlesmethodiek

Alle medewerkers hebben een eigen expertise.

Dit betekent dat onze geschoolde professionals jouw kind de beste begeleiding mogelijk geven voor het specifieke vak (of vakken) waarvoor jouw kind bijles nodig heeft.

Of het nu gaat om bijles op het gebied van cijfers of taal, wij helpen graag. Wij kijken altijd naar de manier waarop het kind het beste leert, zodat we het hoogst mogelijke resultaat kunnen bereiken. 

 

Onze bijlessen:

  • Bijles Nederlands
  • Bijles Engels
  • Bijles begrijpend lezen
  • Bijles rekenen
  • Bijles wiskunde
  • Cito-training
Buiten wordt er bijles gegeven

Onze blogs over bijlessen

Een week bij Bijzonder Jij

Een week bij Bijzonder Jij

Marita Grijze begeleidt kinderen met een taalontwikkelingsstoornis en geeft bijles over begrijpend lezen. In deze blog vertelt ze over zomaar een week bij Bijzonder Jij.

Lees meer
Samen zijn we 10!

Samen zijn we 10!

Hoe motiveer je leerlingen met de verliefde harten? Met beweging natuurlijk! Deze rekenoefening zorgt ervoor dat jouw leerlingen gelijk aanstaan en leren.

Lees meer