Bijles

Heeft jouw kind bijles nodig voor een belangrijk vak, zoals Nederlands, Engels, Wiskunde of rekenen? Dan helpt Bijzonder Jij.

Bijlessen van Bijzonder Jij

i

Bijles Begrijpend lezen

Bijles Rekenen

l

Citotraining

w

Bijles Nederlands

h

Bijles Engels

Bijles Wiskunde

Jongens krijgen bijles bij Bijzonder Jij

Over onze bijlessen

Heeft jouw kind bijles nodig voor een belangrijk vak, zoals Nederlands, Engels, Wiskunde of rekenen? Dan helpt Bijzonder Jij.

Zit jouw kind op de basisschool of de middelbare school? En heeft jouw kind moeite met één of meerdere vakken? Dan willen wij jouw kind graag begeleiden met behulp van bijles voor het primair onderwijs (PO) of voortgezet onderwijs (VO).

Niets is vervelender dan het vak niet halen en daar geen plezier meer in hebben. Onze professionals zorgen dat het plezier, de motivatie en resultaten (weer) ontstaan.

Bij Bijzonder Jij kijken wij naar jouw kind en de manier waarop hij/zij leert. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat uw kind een aanpak krijgt die werkt. Jouw kind krijgt specifieke begeleiding aangeboden door onze professionals op gebied van bijles en huiswerkbegeleiding. Bij Bijzonder Jij kijkt jouw kind er weer naar uit om aan de slag te gaan, want jij bent goed zoals je bent.

Wil je een bijles volgen?

Plan dan een gratis intakegesprek in of neem contact met ons op.

Onze bijlesmethodiek

Alle medewerkers hebben een eigen expertise.

Dit betekent dat onze geschoolde professionals jouw kind de beste begeleiding mogelijk geven voor het specifieke vak (of vakken) waarvoor jouw kind bijles nodig heeft. Of het nu gaat om bijles op het gebied van cijfers, zoals rekenen of Wiskunde of taal, zoals Nederlands of Engels, wij helpen graag. Wij kijken altijd naar de manier waarop het kind het beste leert, zodat we het best mogelijke resultaat kunnen bereiken.

Buiten wordt er bijles gegeven

Onze blogs over bijlessen

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”Trucje of vaardigheid? Vorig schooljaar schreven wij een blog over het automatiseren en memoriseren van plus en minsommen tot 100. Hierin bespraken wij dat de focus al snel naar het goede antwoord gaat, in plaats van...

Lees meer
De scholen zijn weer gestart!

De scholen zijn weer gestart!

Een uitdaging voor zowel leerkrachten als ouders! In deze blog vertellen we je alles over hoe je als ouder, leerkracht en kind een goede start maakt van het schooljaar.

Lees meer