Home » Bijles

Bijles

Heeft jouw kind bijles nodig voor een belangrijk vak zoals rekenen, spelling, begrijpend lezen of technisch lezen? Dan helpen de professionals van Bijzonder Jij met dit schoolvak.

Bijlessen van Bijzonder Jij

i

Bijles Begrijpend lezen

Bijles Rekenen

l

Cito-training

Jongens krijgen bijles bij Bijzonder Jij

Over onze bijlessen

Heeft jouw kind bijles nodig voor een belangrijk vak zoals rekenen, spelling, begrijpend lezen en/of technisch lezen?

Zit jouw kind op de basisschool of de middelbare school? En heeft jouw kind moeite met één of meerdere vakken? Niets is vervelender dan achterlopen of het niet snappen van een vak en daar geen plezier meer in hebben. Onze professionals zorgen dat het plezier, de motivatie en resultaten (weer) ontstaan.

Bij Bijzonder Jij kijken wij naar jouw kind en de manier waarop hij/zij leert. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat jouw kind een aanpak krijgt die werkt. Jouw kind krijgt specifieke en afgestemde begeleiding aangeboden door onze professionals. Bij ons kijkt jouw kind er weer naar uit om aan de slag te gaan, want je bent goed zoals je bent.

Wil je een bijles volgen?

Plan dan een gratis intakegesprek in of neem contact met ons op.

Onze methodiek voor bijles

We starten met een onderzoek naar het niveau van jouw kind en kijken welke basisvaardigheden jouw kind (nog niet) beheerst. Daarna bepalen we wat nodig is om wèl tot leren te komen en wat we gaan inzetten.  De begeleiding wordt hierop afgestemd en beschreven in het begeleidingsplan. Hierin houden wij voortdurend de vordering en ontwikkeling bij en stemmen we continu af op de behoeftes van jouw kind.

Alle medewerkers hebben een eigen expertise.

Dit betekent dat onze geschoolde professionals jouw kind de beste mogelijke begeleiding bieden voor het specifieke vak (of vakken) waarvoor jouw kind bijles nodig heeft.

Of het nu gaat om bijles op het gebied van rekenen of taal, wij helpen graag. Wij kijken altijd naar de manier waarop het kind het beste leert, zodat we het hoogst mogelijke resultaat kunnen bereiken.

 

Ons aanbod:

  • Bijles begrijpend lezen
  • Bijles rekenen
  • Bijles spelling
  • Bijles technisch lezen
  • Cito-training/leren leren
Buiten wordt er bijles gegeven

Veelgestelde vragen over bijles

K
L
Waarom werken jullie in kleine groepjes en niet individueel?

Er wordt gewerkt in groepen van maximaal vijf kinderen per begeleider. Deze begeleider is specialist op het vakgebied waar uw kind ondersteuning bij kan gebruiken. Wij proberen de groepen zo in te delen dat alle kinderen aan hetzelfde vakgebied werken en ook effectief gebruik kunnen maken van samenwerkingsopdrachten. Hierdoor creëer je direct de kans om kinderen te leren ‘leren’.

K
L
Wat zijn de kosten van de bijles?

Hier vind je alle tarieven voor onze bijles.

K
L
Hoelang duurt een bijles?

Elke les duurt 45 minuten.

K
L
Ik wil graag bijles voor mijn kind, maar ik kan het zelf niet betalen. Wat zijn de mogelijkheden?

Bij Bijzonder jij vinden wij dat elk kind recht heeft op een eerlijke kans op een goede toekomst. Er zijn stichtingen die het mogelijk maken om bijles bij ons te volgen. We hebben een samenwerking met stichting wensjes. Of ga thuis zelf aan de slag met onze werkboeken. Hierin leggen we alle opdrachten stap voor stap uit. We doen het voor, we doen het samen en daarna ga je zelf aan de slag.

K
L
Kan de bijles online vanuit huis?

Nee, de bijles is fysiek op onze huiselijke praktijk

K
L
Hebben jullie wiskunde, scheikunde of economie bijles voor het voortgezet onderwijs?

Nee, we hebben wel huiswerkbegeleiding waar leerlingen van het voortgezet onderwijs hun wiskunde, scheikunde, economie of andere vakken kunnen maken en een vraag kunnen stellen aan een onderwijsdeskundige.

K
L
Kan mijn kind aangemeld worden voor de CITO-training?

Ja, er zijn 2 rondes per schooljaar. Lees meer over CITO-trainingen. Bij Bijzonder jij vinden wij dat elk kind recht heeft op een eerlijke kans op een goede toekomst.

K
L
Is er ook bijles in de schoolvakanties en feestdagen?

Nee, tijdens schoolvakanties en feestdagen is Bijzonder Jij, net als de basisscholen, gesloten.

Onze blogs over bijles