Bijles

Heeft jouw kind bijles nodig voor een belangrijk vak, zoals Nederlands, Engels, Wiskunde of rekenen? Dan helpt Bijzonder Jij.

i

Bijles Begrijpend lezen

Bijles Rekenen

l

Citotraining

w

Bijles Nederlands

h

Bijles Engels

Bijles Wiskunde

Over onze bijlessen

Heeft jouw kind bijles nodig voor een belangrijk vak, zoals Nederlands, Engels, Wiskunde of rekenen? Dan helpt Bijzonder Jij.

Zit jouw kind op de basisschool of de middelbare school? En heeft uw kind moeite met één of meerdere vakken? Dan willen wij jouw kind graag begeleiden met behulp van bijles voor het primair onderwijs (PO) of voortgezet onderwijs (VO).

Niets is vervelender dan het vak niet halen en daar geen plezier meer in hebben. Onze professionals zorgen dat het plezier, de motivatie en resultaten (weer) ontstaan.

Bij Bijzonder Jij kijken wij naar jouw kind en de manier waarop hij/zij leert. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat uw kind een aanpak krijgt die werkt. Jouw kind krijgt specifieke begeleiding aangeboden door onze professionals op gebied van bijles en huiswerkbegeleiding. Bij Bijzonder Jij kijkt jouw kind er weer naar uit om aan de slag te gaan, want jij bent goed zoals je bent.

Wil je een bijles volgen?

Plan dan een gratis intakegesprek in of neem contact met ons op.

Onze bijlesmethodiek

Alle medewerkers hebben een eigen expertise.

Dit betekent dat onze geschoolde professionals uw kind de beste begeleiding mogelijk geven voor het specifieke vak (of vakken) waarvoor uw kind bijles nodig heeft. Of het nu gaat om bijles op het gebied van cijfers, zoals rekenen of Wiskunde of taal, zoals Nederlands of Engels, wij helpen graag. Wij kijken altijd naar de manier waarop het kind het beste leert, zodat we het best mogelijke resultaat kunnen bereiken.

Onze blogs over bijlessen