Home » Dyslexie behandeling

Dyslexie behandeling

Een dyslexie behandeling is voor kinderen die moeite hebben met lezen, spellen of/en schrijven door dyslexie. Bij Bijzonder Jij leren kinderen hun eigen kwaliteiten te herkennen waardoor ze een positiever zelfbeeld krijgen. Zo worden ze trots op wie ze zijn en leren hoe ze met hun dyslexie kunnen omgaan.

Dyslexie behandeling bij Bijzonder Jij

Is er dyslexie bij jouw kind vastgesteld? Dyslexie is iets wat niet overgaat en moet je mee leren omgaan. Met de dyslexie behandeling van Bijzonder Jij leert jouw kind zijn/haar kwaliteiten te herkennen en daarmee krijgen ze een positief zelfbeeld. Zo wordt jouw kind weer trots op wie hij/zij is.  

Voordat we een dyslexie behandeling starten vindt er een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek maak je samen met jouw kind kennis met onze dyslexie specialist en wordt de hulpvraag besproken. Vragen zoals wanneer heeft jouw kind moeite met lezen, spellen en schrijven, en wat zijn de passende oplossingen voor de hulpvraag worden in dit gesprek beantwoord.

Wil je weten wat wij voor jouw kind kunnen betekenen?

Plan direct een vrijblijvend intakegesprek of bel naar 036 536 9396.

Gratis intakegesprek

Ervaren pedagogen

Je mag zijn zoals je bent

Iedere aanpak is op maat

Met tips & adviezen voor thuis

Kind krijgt dyslexie behandeling

Dyslexie, wat nu?

Omgaan met dyslexie.

Dyslexie is iets wat niet overgaat, maar we kunnen je samen met je kind wel leren om er mee om te gaan. Een dyslexie behandeling van Bijzonder Jij is een op maat gemaakte behandeling die een kind leert omgaan met dyslexie.

De kinderen leren tijdens deze behandeling om hun eigen kwaliteiten te herkennen en krijgen daarmee een positiever zelfbeeld. Zo worden ze weer trots op wie ze zijn. Vanuit een positief zelfbeeld en met technieken kunnen ze omgaan met hun dyslexie.

Heeft jouw kind moeite met dyslexie?

Dan kan een dyslexie behandeling een oplossing zijn. We doen altijd eerst een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek maak je samen met je kind kennis met onze dyslexie specialist en wordt je hulpvraag besproken. Vragen zoals wanneer heeft je kind moeite met lezen, spellen en schrijven, en wat zijn de passende oplossingen voor de hulpvraag worden in dit gesprek beantwoord.

Wil je weten wat Bijzonder Jij kan betekenen?

Meld je dan aan voor een vrijblijvend intakegesprek.

Nog geen dyslexieverklaring?

Doe een onderzoek naar dyslexie.

Om dyslexie vast te stellen is een onderzoek naar dyslexie nodig. Met dit onderzoek wordt bepaald of er daadwerkelijk sprake is van dyslexie. Het onderzoek wordt samen met het (S)GGZ Jeugd & Gezin uitgevoerd en wordt aangepast op de hulpvraag en (onderwijs)behoefte van jouw kind.

Na het vaststellen van dyslexie krijgt je kind een dyslexieverklaring, waarmee jouw kind gebruik kan maken van hulpmiddelen op school.

Vraag over onze behandeling?

Neem contact met ons op.

Wil je meer weten over onze dyslexie behandeling of Bijzonder Jij? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel ons op 036 536 9396.

Onderzoek voor een dyslexieverklaring