Workshop onderwijs

Workshops voor het onderwijs kan Bijzonder Jij voor je organiseren en geven. Ons doel is om tijdens de workshop het beste uit de leerkrachten, directieleden en/of intern begeleiders te halen en zo een boost aan hun onderwijs te geven.

Onderwijsworkshops

Alle tools om onderwijs te verbeteren

Als leraar ben je continu op zoek naar het verbeteren van je onderwijs. En zoek je naar inspiratie om jezelf te ontwikkelen, maar ook om de lessen ‘op te leuken’. Bijzonder Jij biedt diverse inspiratie workshops op het gebied van onderwijs aan.

Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een workshop rekenen, een workshop ‘de lessen leuker maken’, mindset of bewegend leren.

De workshops van Bijzonder Jij helpen om jouw onderwijs een boost te geven.

Wil je meer weten hoe Bijzonder Jij kan ondersteunen?

Maak dan een afspraak voor een informatiegesprek of neem dan contact met ons op.

Workshop onderwijs voor leraren, directieleden en intern begeleiders

Onze blogs over onderwijs

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”

“Delen en keer, wat is het allemaal moeilijk weer”Trucje of vaardigheid? Vorig schooljaar schreven wij een blog over het automatiseren en memoriseren van plus en minsommen tot 100. Hierin bespraken wij dat de focus al snel naar het goede antwoord gaat, in plaats van...

Lees meer
De scholen zijn weer gestart!

De scholen zijn weer gestart!

Een uitdaging voor zowel leerkrachten als ouders! In deze blog vertellen we je alles over hoe je als ouder, leerkracht en kind een goede start maakt van het schooljaar.

Lees meer